Fire Ride Along Kuralları
Fire Ride Along Programına katılımında doğal riskler bulunmaktadır ve tüm katılımcıların talimatları ve feragatnameleri tamamen okuyup anlamaları ve kabul etmeleri gerekmektedir. Uygun önlemler alındığında, acil durum hizmet personeli olmayan kişiler güvenli bir şekilde yolculuk yapabilir ve LSFD'nin sunduğu operasyonlara ve hizmet türlerine iyi bir perspektif kazanabilirler.
Elbise / Ekipman
Fire Ride Along sırasında uygun kıyafetler giyilmesi beklenmektedir. Bunlar arasında koyu lacivert, mavi veya siyah pantolon ve siyah ayakkabı veya botlar bulunur. Koyu lacivert mavi tişört (kısa kollu veya uzun kollu) tercih edilir ve reklam veya amblemler içermemelidir. LSFD'nin ceketleri katılımcılara sağlanmaktadır.
Davranış / Güvenlik
Tüm katılımcıların aşağıda belirtilen güvenlik ve davranış kurallarına sıkı bir şekilde uyması beklenmektedir:
- LSFD personeli tarafından size verilen TÜM talimatları takip etmelisiniz.
- LSFD personelinin yönlendirmesiyle, gerekli kişisel koruyucu ekipmanı giymelisiniz.
- Her zaman LSFD personelinin belirttiği konumda durmalısınız, aksi yönde talimat verilmediği sürece. İstasyonu, aracı veya ekibi herhangi bir nedenle terk etmeniz gerekiyorsa, LSFD personeline bildirmelisiniz.
- Hareket halindeki bir araçta her zaman emniyet kemeri takmalısınız.
- Sadece bir ekip üyesi tarafından yönlendirildiğinizde işlere yardımcı olabilirsiniz. Bunun dışında LSFD personelinin gerçekleştirdiği işlere herhangi bir müdahalede bulunmayınız.
- Hasta, gözlemciler, ekip üyeleri ve çağrıyla ilgili diğer ajanslarla profesyonelce ve nazikçe davranmanız beklenmektedir.
- Herhangi bir yaralanma, hastalık veya diğer bir sorunu derhal bir ekip üyesine bildirmelisiniz.
Gizlilik (HIPAA) Yönergeleri
Federal yasa, hastanın bilgilerinin izinsiz paylaşımını yasaklar. Hastaya ait bilgiler, adı, demografik verileri, tıbbi durumu veya herhangi bir tanımlayıcı bilgi gibi, kesinlikle gizlidir ve HIPAA kapsamında bu tür bilgileri almak için yetkilendirilmiş olan ambulans personeli ve diğer kişilere, herhangi bir formda, ambulans personeli ve HIPAA kapsamında bu tür bilgileri almak için yetkilendirilmiş olan diğer kişilere dışında kimseye açıklanmamalıdır. Katılımcılar, TÜM hasta bilgilerini gizli tutmaları ve HIPAA yasaları ile ilgili herhangi bir soruları olması durumunda ambulans ekibine danışmaları teşvik edilir.
KONU BAŞLIĞI ve KISMI
Fire Ride Along Program bölümüne konu başlığı "[Ride Along] Ad ve Soyad" olacak şekilde açılmalıdır.
Kod: Tümünü seç
[center][img]https://www.upload.ee/image/16283273/1200x241_2.png[/img][/center]
[center][size=125][b]RİSK ÜSTLENME BEYANI VE SORUMLULUKTAN FERAGAT[/b][/size][/center]
LSFD ile bir Fire Ride Along Programına katılarak, aşağıda imzası bulunan kişi, LSFD, LS Şehri ve çalışanlardan herhangi birinden herhangi bir tazminat, tazminat veya ödeme talep etme hakkından feragat eder.
Bu haklar özellikle, imzalayan kişinin herhangi bir ambulans veya LSFD veya LS Şehri tarafından işletilen herhangi bir araçta yolcu iken yaşadığı herhangi bir yaralanma veya herhangi bir çağrıya yanıt verme sırasında, yolda, olay yerinde veya herhangi bir tesisinde yaşanan yaralanmalarla ilgilidir.
Program ile ilişkilendirilen doğal tehlikeler, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, ambulansla ilgili kazalar, üçüncü bir taraf kişinin ihmalkar veya kasıtlı zararları, bulaşıcı hastalıklara maruz kalma ve acil tıbbi müdahale sırasında çeşitli kazaları içerir. Ayrıca, kalıcı bir etki bırakabilecek travmatik yaralanmalar veya olaylar gözlemleyebileceğimi de anlıyorum.
Burada kullanılan yaralanmalar kelimesi, bedensel yaralanmaları, kişisel malzemelere zarar verilmesini, zihinsel ızdırab, duygusal sıkıntıyı ve/veya bu tür bedensel yaralanmalardan kaynaklanan ölümleri içerir. İmzalayan kişiye yapılan tüm referanslar, yalnızca bu belgeyi imzalayan kişiyi değil, aynı zamanda onun kişisel temsilcisini, mirasçılarını ve sağ kalanlarını da içerir.
Yukarıda belirtilen hakları feragat etmenin yanı sıra, bu belgeyi imzalayarak, imzalayan kişinin bu belgeyi okuduğunu, anladığını ve bir kopyasını aldığını; 18 yaşında veya daha büyük olduğunu; ve programa katılmanın içsel risklerinin tamamen farkında olduğunu temsil eder. İmzalayan kişi ayrıca, bu Hakların Feragat edilmesine ilişkin tek bir hükümün hükümsüz ilan edilmesi durumunda, bu ilanın Feragatın geri kalanı üzerinde herhangi bir etkisinin olmadığını kabul eder. Bu Hakların Feragat edilmesi, imzalandıktan sonra yürürlüğe girecektir.
Aşağıda imzası bulunan ben, Los Santos Fire Department acil durum cevap aracında programa katılmak karşılığında, LS Şehri'ni, LSFD'nin, yöneticilerini, komiserlerini, ajanlarını veya çalışanlarını, katılımcıları ve varsa, tesislerin sahiplerini ve kiracılarını herhangi bir sorumluluktan, talepten, kayıptan, maliyetten, hükümlerden veya zararlardan muaf tutar ve serbest bırakırım. B
[cb] Bu girişimin riskini açıkça üstleniyorum ve katılımım nedeniyle daha büyük veya daha küçük bir tehlike altında olabileceğimi anlıyorum. Ayrıca, kendimi sigorta ettirdiğimi veya maruz kalabileceğim herhangi bir yaralanmayı kapsayacak yeterli sağlık sigortası korumasına sahip olduğumu açıkça belirtiyorum.
Lütfen aşağıdaki ifadeyi dikkatlice okuyun ve kabul edin:
[cb] Ben, adı ve soyadı, tüm hasta tanımlayıcı bilgileri kesinlikle gizli tutacağım. Bu bilgiler, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, hasta adı, adresi, telefon numarası, doğum tarihi, yaşı, sosyal güvenlik numarası, tıbbi durumu, aldığı tedavi ve geçmiş tıbbi geçmişi içerir. Arkadaşlarım, ailem veya doğrudan hasta bakımıyla ilgili olmayan diğer kişilerle, herhangi bir şekilde hasta tanımlayıcı bilgileri paylaşmayacağım. Program sırasında veya sonrasında herhangi bir zamanda bir hasta hakkında bir soru sorulursa, soran kişiyi ambulans ekibine veya itfaiye departmanı yetkililerine yönlendireceğim. Hasta tanımlayıcı bilgileri, hatta kazara bile olsa ifşa etmem durumunda, sivil ve/veya cezai yaptırımlara maruz kalabileceğimi anlıyorum.
Lütfen aşağıdaki ifadeyi dikkatlice okuyun ve kabul edin:
[cb] Ben, adı ve soyadı, yukarıdaki LSFD Fire Ride Along kurallarını okudum ve bunlara uymayı kabul ediyorum. Yukarıdaki herhangi bir politikanın ihlali, programın sonlandırılması için sebep olabileceğini anlıyorum. Ayrıca, Los Santos Şehri'nin bu programı hakkında kamuoyuna duyurmak ve raporlar hazırlamak amacıyla fotoğrafımın, adımın ve adresimin kullanılmasına da izin veriyorum.
[right][b]İmza[/b] -[/right]
[center][size=125][b]FIRE RIDE ALONG KATILIMCI UYGULAMASI[/b][/size][/center]
[b]Adınız:[/b] -
[b]İkinci Adınız(varsa):[/b] -
[b]Soyadınız:[/b] -
[b]SA Sürücü Belgesi No.:[/b] -
[b]Adres:[/b] -
[b]Yaş:[/b] -
[b]Doğum Tarihi:[/b] -
[b]Telefon Numarası:[/b] -
[b]İşiniz:[/b] -
[b]Sabıkanız var mı?:[/b] [cb] Evet - [cb] Hayır / [b]Cevabınız evet ise lütfen açıklayınız:[/b] -
[u][b][color=maroon]Sicil kaydınız varsa, bu, birlikte yolculuk başvurunuzun reddedilmesine neden olabilir.[/color][/b][/u]
[b]LSFD bir üyesiyle akraba mısınız?:[/b] [cb] Evet - [cb] Hayır / [b]Evet ise, çalışanın adı:[/b] - / [b]İlişki:[/b] -
[b]Herhangi bir hastalığınız veya engeliniz var mı?:[/b] [cb] Evet - [cb] Hayır / [b]Cevabınız evet ise lütfen açıklayınız:[/b] -
[b]Başka bir kamu güvenliği kurumunun üyesi misiniz?:[/b] [cb] Evet - [cb] Hayır / [b]Evet ise, kuruluş adı:[/b] - / [b]İş Unvanı:[/b] -
[u][b][color=maroon]Bu sorulardan herhangi birine evet cevabı, onay için geçmiş araştırması ihtiyacını atlayabilir.[/color][/b][/u]